​​​​​​​​

Ajankohtaiset kampanjat

​TAKUU 5V/100 000 KM KOKO SEAT-MALLISTOON

Tarjoamme rajoitetun ajan koko SEAT-malliston viiden vuoden tai 100 000 kilometrin takuulla riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin. Tarjous on voimassa 31.5.2018 saakka.

Takuuajan ensimmäisen 24 kuukauden aikana ei ole kilometrirajoitusta. Takuut alkavat takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Tutustu takuuseen lisää tästä >>


Uusi Ateca Business -mallisto

SEAT Atecasta on saatavissa Business-mallisto. Tarjolla on kaksi versiota: 2.0 TDI 190 4Drive DSG sekä uusi 2.0 TSI 190 4Drive DSG. Ateca Business on aina nelivetoinen ja automaattivaihteinen. Ateca Business-mallissa varustelutasona on joko ylellinen Xcellence tai urheilullinen FR.

Tutustu lisää ATECA-mallistoon tästä >>


Leon Business -mallisto on laajentunut

SEAT Leon Business -erikoismallisto laajentaa uuden Leonin runsaan vakiovarustelun vieläkin täydellisemmäksi. Tarjolla on neljä Business-varusteltua vaihtoehtoa: Style Business, Xcellence Business, FR Business, 4Drive Business ja X-Perience 4Drive Business. Nyt myös Leonin maa-/biokaasuversiot kuuluvat Business-malliston piiriin.

Business-varustelut ovat saatavilla 5-oviseen Leoniin, Leon ST -farmariin sekä Leon X-Perienceen. Kaikki Business-mallit on varustettu DSG-automaattivaihteistolla. SEATin edistyksellinen 4Drive-neliveto on valittavissa Leon ST:n ja X-Periencen yhteydessä.

Tutustu lisää LEON-mallistoon tästä >>


LEON-mallistoon polttoainekäyttöinen lisälämmitin 1180 € asennettuna

Tarjous koskee uusia tilaussopimuksia.


Tule ja kysy lisää myyjiltämme!

Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Hinnaston hintoihin lisätään toimituskulut 600 €.