Ajankohtaiset kampanjat

Leon_fleet.png

​TAKUU 5V/100 000 KM KOKO SEAT-MALLISTOON

Tarjoamme rajoitetun ajan koko SEAT-malliston viiden vuoden tai 100 000 kilometrin takuulla riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin. Tarjous on voimassa 30.12.2017 saakka.

Takuuajan ensimmäisen 24 kuukauden aikana ei ole kilometrirajoitusta. Takuut alkavat takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.


Leon Business -mallisto on laajentunut

Uusi SEAT Leon Business -erikoismallisto laajentaa uuden Leonin runsaan vakiovarustelun vieläkin täydellisemmäksi. Tarjolla on neljä Business-varusteltua vaihtoehtoa: Style Business, Xcellence Business, FR Business, 4Drive Business ja X-Perience 4Drive Business. Nyt myös Leonin maa-/biokaasuversiot kuuluvat Business-malliston piiriin.

Business-varustelut ovat saatavilla 5-oviseen Leoniin, Leon ST -farmariin sekä Leon X-Perienceen. Kaikki Business-mallit on varustettu DSG-automaattivaihteistolla. SEATin edistyksellinen 4Drive-neliveto on valittavissa Leon ST:n ja X-Periencen yhteydessä.

Tutustu lisää LEON Business -mallistoon tästä >>

Leon 1.0 TSI 115 Ecomotive Style Business DSG alk. 23 902,02 € CO₂-päästöllä 102 g/km. Keskikulutus 4,4 l/100 km. Vapaa autoetu alk. 525 €/kk, käyttöetu alk. 375 €/kk. Esimerkkihinta sisältää toimituskulut. Hinnaston hintoihin lisätään toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.


LEON-mallistoon Webasto 1180 € asennettuna

Kaukosäädöllä tai vaihtoehtoisesti REMUC-matkapuhelinohjauksella. Tarjous koskee uusia tilaussopimuksia.


Tule ja kysy lisää myyjiltämme!

Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Hinnaston hintoihin lisätään toimituskulut 600 €.