​​​​​​​​

Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamot palvelevat pääkaupunkiseudulla arkisin klo 7.30-18 ja Turussa klo 7.30-17. Teemme autojen vahinkotarkastuksia aukioloaikoinamme. Välttääksesi jonottamista kannattaa aika varata vahinkotarkastukseen etukäteen. Vahinkotarkastuksen yhteydessä saat vauriokorjausajan ajoneuvollesi.


Tuo autosi meille veloituksettomaan vauriotarkastukseen ja saat veloituksettoman nouto- ja palautuspalvelun korjauksen (norm. hinta 69 €) yhteydessä. ​Palvelu toimii pääkaupunkisedulla alueella Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula ja Vantaa. ​Varaa noutopalvelu samalla kun varaat huoltoajan. Tarjous on voimassa 1.6.-31.7.2018 ajan. Tarjous sisältää myös mahdollisen sijaisauton kuljetuksen asiakkaan ja huoltoliikkeen välillä.​​

Lue lisää auton nouto-ja palautuspalvelusta tästä >​​​​​


Varaa vahinkotarkastus tästä > ​ 

Näin varaat ajan vahinkotarkastukseen:

  1. Syötä rekisterinumero ja valitse toimipiste.​
  2. Valitse aika ja täytä lomake.​
  3. Vahvista varaus

​​
Autot ja niiden turvalaitteet kehittyvät nopeasti ja asianmukainen korikorjaus vaatii yhä enemmän osaamista. Meillä korjauksesta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset korimekaanikot. Käytettävät laitteet, työkalut, osat ja tarvikkeet ovat parhaat mahdolliset. Hyvät laitteet ja osat sekä korikorjauksen osaava ammattilainen on yhdistelmä, joka takaa autosi turvallisuuden säilymisen alkuperäisellä tasolla.